Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis

De meeste producten die je bij ons op werkdagen voor 15.00u besteld, heb je de volgende dag al in huis.

Order- en verzendkosten

Voor het verzenden van een bestelling via de webshop wordt €6,95 in rekening gebracht. Voor artikelen die via mail worden besteld, zoals losse onderdelen en klein materiaal wordt €12,50 order- en verzendkosten in rekening gebracht. Particuliere bestellingen boven de €75,–  en tot 30 kg (binnen Nederland) worden gratis verzonden.

Afhalen of bezorgen

Bij Spa & Co kun je ervoor kiezen je pakket thuis (of op een ander adres) af te laten leveren of af te halen in ons magazijn.

Bezorgen met PostNL

Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Bij verzending per PostNL ontvang je van ons een e-mail met een Track en Trace link. Met deze link kun je het pakket volgen. Zo zie je wanneer het pakket mee gaat met de chauffeur en je ziet vaak een tijdsvak van enkele uren over hoe laat de bestelling wordt afgeleverd. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Ben je niet thuis? Dan kun je zelf een andere afleverdag kiezen. Op een dag en locatie die voor jou het beste uitkomt.

Afhalen in ons magazijn in Oudkarspel

Afhalen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18.00, maar alleen na een telefonische afspraak via 0226 421 924.  Ons adres is Nijverheidsstraat 55, 1724 VB, Oudkarspel.