Seal van één van de twee pompen van mijn jacuzzi lekte. Zelf de pomp gedemonteerd en op zoek gegaan naar een reparateur. Spa & Co gebeld om seal te vervangen. Is snel en keurig uitgevoerd, echter bij het de-/monteren raakte de waaier voor de koelingslucht zodanig beschadigd dat een nieuwe moest worden geregeld. Ook dit heeft Spa & Co keurig geregeld. Vakmanschap en service verdienen een groot compliment, een aanrader.

Dhr. Boumans

November 2015 een occasion bij Spa & Co gekocht. Super service en super blij met de Whirlpool. En ook bij vragen zijn ze altijd te bereiken. Carmen en Alexander zijn top mensen. Heel blij met ze!

Ad

Toppers zijn het! Mooie cover voor mij gemaakt, na veel gedoe met andere leverancier, betrokkenheid en service! Nu via website onderhoudsmiddel besteld, liep soepel, snel en goed… Volgend dag in huis EN nog klein kadootje erbij ook

Mevr. Meijer

Na uitval van de stroom heeft de pomp het niet overleeft na de winter. Kort mail verkeer gehad over een gebruikte pomp. Binnen tweedagen in huis met garantie!!!. Super bedankt voor de service. Ook in drenthe hebben jullie een tevreden klant erbij.

Dhr. Everts

Gebruikte spa gekocht bij Spa & Co
Veel tips
Niet opdringerig
Snelle levering
Snel antwoord op vragen
Alleen pluspunten!!

Dhr. Joosten

Ik had lekkage met mijn call spas. De volgende dag was Alexander als voor het oplossen van het probleem. Inmiddels is spa en co vaste onderhoudsbedrijf. We hebben de uit 1997 jacuzzi recentelijk een nieuwe ombouw gegeven. En lekker bubbelen zonder chloor. Kortom persoonlijke vakman bel spa en co!

Dhr. Boos

Op zondag ons aan een nieuwe wet-end geholpen ondanks ze dicht, waren helemaal top!

Bram Jps

Het is heerlijk om weer gebruik te kunnen maken van het bad.

Zijn  zeer tevreden over de service die je ons verleend.

Mevr. J. N.

Vandaag groot onderhoud aan de jacuzi.
We kunnen er weer een tijdje tegen aan.
Nieuwe yets en een ozonerator laten plaatsen.
Met dank aan spa en co.

Dhr. M. Mensing

Voor ons is het de eerste keer dat we een spa hebben.

De uitleg was perfect en tot nu toe hebben we elke avond lekker zitten bubbelen.

Dhr. R. H.

Alles zat een beetje tegen ( regen en nog eens regen, verkeerde onderdelen van de leverancier etc) maar zonder morren (en nog steeds vrolijk) de hele jacuzzi ge-update. Geweldige service!

Mevr. Essing

Ik wil Alexander graag enorm bedanken voor de werkelijk uitzonderlijk goede service!

Eerlijk en to the point. Ondanks zijn planning vandaag nam die de tijd om de toch niet eenvoudige klus af te maken.

Echt voor iedereen met een jacuzzi een aanrader!!!

Dhr. R. Ruiter